........PERSONATGES DEL 2n JOC

........PERSONATGES DEL 2n JOC
........"Crist carregant la creu", Hyeronimus Bosch.......... TOTS ELS ESCRITS ESTAN BASATS EN FETS REALS.

[SOLIDARITAT]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 3 han reflexionat amb mi



(Imatge no identificada presa de la xarxa, retocada per mi)


Aquell dia va ser un del més feliços de la seua vida: E.D. deixava l’aeroport per anar a viure a un pis compartit gràcies a l’ajuda de l’ONG “SOLIDARITAT”. Aquesta ONG l’havia trobat un humil treball netejant una botiga de roba de moda. El treball i la constància dels seus components pogueren més que totes les disposicions oficials del Polític. F.

[LLIBRE]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 9 han reflexionat amb mi



El Filòsof F. estava emocionat amb la lectura del llibre “E. F. A.” del també filòsof del segle XII, A.A. El tenia admirat el tema del tractat: el descobriment de la Veritat, de l’origen i de la finalitat de l’existència humana. També la presentació a través d’un ser solitari que ignora el llenguatge humà i que sols conta per a arribar a la Veritat amb el seu desig de saber i amb l’observació dels fenòmens naturals. Aquest era un dels seus paràgrafs preferits en què es troben dos dels personatges:

(Portada del llibre llegit pel Filòsof. F.)

"Quan Asal es va fixar en aquell home, veient que estava vestit amb pells velloses d'animals, que el seu cabell es prolongava fins a cobrir gran part del seu cos, i havent admirat la seua lleugeresa en el córrer i la vigorosa espenta de les seues forces, va concebre d'ell extraordinari temor, i va començar a afalagar-li i a suplicar benevolència amb paraules que Hay B[........] no comprenia ni sabia què era allò, arribant tan sols a distingir en això els indicis de la por o d'una emoció violenta. Va tractar, doncs, d'inspirar-li confiança amb veus que havia aprés d'alguns animals, va passar-li la seua mà pel cap i pels costats del coll, i li va omplir de carícies; i manifestant en si mateix alegria i content, es va calmar la por d'Asal, comprenent que gens roín intentava contra ell".

(Nota: Els encerts del títol i de l'autor del llibre suposa afegir 2 punts més al vostre compte).


[DESCONTENT]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 5 han reflexionat amb mi

(Imatge no identificada presa de la xarxa)
A la Iaia  A. no li agraden ni els xiquets ni els gossos. Tampoc no l’agraden els caramels de menta, ni el xiclets, ni les nits d’estiu, ni els dies de primavera, ni les notícies optimistes, ni les flors del parc, ni la llum, ni...
Doncs, què l'agrada a la Iaia A.?

Carme diu: algun iaio? :) l'alcohol?
Natàlia diu: ...escoltar la Cope, o menjar galetes sucades amb un cafè en llet desnatada, descafeïnat i amb sacarina a soles sense que ningú l'emprenyi.
Ricderiure diu: li deu agradar espiar per la finestra als veïns per després recrear-se imaginant totes les "maldats" que fan.

[AMISTAT]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 7 han reflexionat amb mi


(Pintura de Keith Haring)
El Filòsof F. es va compadir del Gos Perdut i va acollir-lo a la seua llar. Després d'un temps es va establir entre ells una relació que el Filòsof F. va considerar d’amistat malgrat que en diversos tractats de filosofia de diversos autors es considerava que no hi pot haver amistat entre una persona i un animal.

[ESGARRIACRIES]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 6 han reflexionat amb mi

(Imatge no identificada presa de la xarxa)

Després de veure un discurs del Polític F. per televisió, S.A. no va deixar de pensar que aquest era un esgarriacries.

[RECORDANT EL PASSAT]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 8 han reflexionat amb mi

(Imatge no identificada presa de la xarxa)



El Senyor F. no entenia perquè S.M. visitava diàriament la seua difunta esposa al cementeri del poble. Aquest li deia que era una manera de fer que les coses continuaren com abans.
El Senyor F. li va preguntar per què no abonyegava el cotxe nou que acabava de comprar perquè es pareguera al cotxe que tenia abans.
S.M. no va dirigir la paraula durant més d'un mes al Senyor F.
El Senyor F. ara tampoc no entenia per què feia això.

[SATISFACCIÓ]

Etiquetes: Enviat per Calpurni 10 han reflexionat amb mi


(Imatge no identificada presa de la xarxa)



Un dia P.O. va rebre un correu electrònic de X.T. ple d‘agraïments. Feia més de deu anys que no sabia res d’ella. Aquesta li agraïa el fet que haguera estat ell qui li va infondre les ganes d’escriure i li comunicava que encara ho estava fent, que era una manera d’expressar-se i que ella, pel seu caràcter, preferia fer-ho així, escrivint. Li recordava també les seues preocupacions per ella i valorava molt que l’haguera orientat en la seua vida professional.
P.O. després de llegir aquest correu electrònic va afermar més una interna convicció seua ja que, segons ell, exercia la millor professió possible i que una alegria com aquesta compensava més de cent disgustos.

 

.........PERSONATGES DEL 1r JOC

.........PERSONATGES DEL 1r JOC
...........Han estat trets de pintures de George Grosz. S'identifiquen amb un substantiu i un adjectiu qualificatiu.......
Design by: WPYAG
Blogger Template by Anshul | Funny Pictures.